Du er her

Emil tildeles hædersmedalje

Hos Poul Sejr Nielsen, er vi utrolig stolte over, at vi kan hejse flaget for vores nyuddannede svend Emil Buchhardt. 

Emil har fået en sjælden og utrolig fornem hæder i forbindelse med afslutningen af sin uddannelse. Emil er uddannet VVS Energispecialist på "Talentspor" som er den sværeste retning på VVS-uddannelsen.

VVS- og energispecialist lærlingen Emil Buchhardt modtog af servicechefen Jonas Bach, fagets medalje, Hædersmedaljen for en utrolig veludført fagprøve med et gennemsnit på 12 i både den praktiske og teoretiske opgave.

Selvom Emil først rigtig blev udlært søndag d. 30. september, kunne vi ikke vente med at fejre ham. Der blev derfor holdt reception for Emil d. 28. september, hvor Emils familie og kollegaer var inviteret.

Emil er glad for at have været i lære hos Poul Sejr Nielsen:

"Fordelen ved at være lærling hos Poul Sejr Nielsen er, at virksomheden er så stor, så jeg har fået lov til at prøve en masse forskellige opgaver inden for VVS-feltet, hvilket har udviklet mig utrolig meget. 

Under hele min læretid har jeg følt mig som en del af holdet, hvor min mening og mine kompetencer er blevet værdsat.  

Blandt lærlinge er der et rigtig fedt sammenhold, hvor vi har etableret en lærlingeklub, hvor vi laver en masse socialt, hvor Poul Sejr Nielsen også gerne vil bidrage til at vi får et endnu bedre sammenhold".

 

Lærlinge er vigtige for os- og for branchen

Vi ser lærlinge som en nødvendig og uundværlig ressource for vores virksomhed – og branchen som helhed.

Derfor tilbyder vi også lærlinge de bedste forudsætninger for efteruddannelse og specialisere sig internt.

At blive lærling hos Poul Sejr Nielsen er grundstenen og første skridt på vejen mod en Poul Sejr Nielsen karriere.


Med en læreplads hos Poul Sejr Nielsen får man mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt. Det er den bedste start på en karriere inden for teknikfagene.

Hos Poul Sejr Nielsen får man en alsidig uddannelse i en succesfuld virksomhed, hvor der er mulighed for job efter endt læretid.

Vi har den bedste sammensætning af eksperter fra både 'den gamle skole' og 'den nye skole'. Vi omfavner erfaring og traditionelt håndværk med entrepreneurship og nye, digitale muligheder. Kun sådan kan vi love vores kunder, at vi altid forener nytænkning med erfaring og dyb brancheforståelse.

Vores unge ser helt nye muligheder i det traditionelle, og de er derfor med hele vejen på tværs af opgaver.

Vi har lige nu 28 lærlinge fordelt på vores VVS- og EL afdeling.